När det handlar om olika punkband har det under massor av år funnits en stor mängd av dessa. Här är detta en musikstil som även brukar kunna ses på det mode som är en tyslydlig trend inom punken och dess anhängare. Ett av de amerikanska och mycket populära punkbanden var punkbandet SLY, vars sångare då bar namnet Tont Sly. Nu har tyvärr Tony Sly sedan fyra år tillbaka varit död, men deras musik lever fortfarande kvar för alla de som väljer att leva stilen som en äkta punkare. Denna mycket kända sångare inom punken var också med i olika konstellationer av band med olika namn.

Här handlar det om bandet Joey Cape och Tony Sly som gjorde en mycket populär akustisk platta som idag blivit mer eller mindre en favorit bland de som samlar äkta vara inom punkmusik. Joey Cape var medlem av punkbandet Lagwagon och Tony Sly var vid den tiden med i det melodiösa bandet No Use For A Name. Det senaste albumet som Tony släppte innan sin död var år 2008 och bär namnet ”The feel good record of the year”, vilket även det fick bra kritik och gick hem väl hos alla de som delar smaken att denna musik.

Är Tony Sly och punken bättre än allt annat?

Är det då verkligen så att Tony Sly och den punkmusik som finns är bättre än all annan musik. Naturligtvis är det inte så, utan detta är helt och hållet upp till alla lyssnare och vilken typ av stil olika personer vill leva och utge sig för att tillhöra. Med alla musik är det så att de olika genrer som finns har olika lyssnare. Här handlar det då om vad du gillar för musik, och då blir den helt enkelt bäst för just dig och de som du umgås med.